Ανακοινώσεις

Πως να κάνετε εγγραφή στην πλατφρόμα μάθησης

Πως να κάνετε εγγραφή στην πλατφρόμα μάθησης

από Γιάννης Δημόπουλος -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και οδηγίες για να κάνετε εγγραφή και να μπείτε στο μάθημα σας.

1. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση που βρίσκεται πάνω δεξιά:
 
 
2. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί πατήστε το κουμπί για τη Δημιουργία νέου λογαριασμού:
 
 
3. Στη σελίδα δημιουργίας νέου λογαριασμού συμπληρώστε ένα όνομα εισόδου σας στην πλατφόρμα (user name) γράφοντας στα ΑΓΓΛΙΚΑ , π.χ. γράψτε το όνομα και το επώνυμο σας με greeklish όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω. Επίσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ δώστε ένα συνθηματικό (password) που θα γνωρίζετε μόνο εσείς για να κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα.
 
4. Στη συνέχεια συμπληρώστε βασικές πληροφορίες για το λογαριασμό σας όπως είναι το e-mail σας (που πρέπει να το δώστε σωστά 2 φορές), το Όνομα σας και το Επώνυμο σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το όνομα σας και το επώνυμο σας το γράφετε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
 
 
 
 
5. Τέλος στην ίδια σελίδα συμπληρώσετε βασικά στοιχεία που αφορούν το σχολείο σας και το τμήμα σας, τα οποία επιλέγετε από μια λίστα:
 
6. Πατάτε το κουμπί Δημιουργία του λογαριασμού μου, και εφόσον τα στοιχεία που έχετε δώσει είναι σωστά, γίνεται η εγγραφή σας και σας εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:
 
 
7. Πηγαίνετε στα e-mail σας όπου έχει σταλεί το μήνυμα επιβεβαίωσης του λογαριασμού σας. Αν δε βρείτε το e-mail επιβεβαίωσης τα Εισερχόμενα σας, ελέγξτε μήπως έχει πει κατά λάθος στο φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam). Στο μήνυμα επιβεβαίωσης το οποίο θα είναι όπως το παρακάτω πατάτε πάνω στον σύνδεσμο επιβεβαίωσης όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί:
 
 
 
 
8. Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο θα μπείτε ξανά στην πλατφόρμα, όπου θα γίνει η επιβεβαίωση του λογαριασμού σας και θα δείτε το μήνυμα:
 
 
Ο λογαριασμό σας έχει δημιουργηθεί! Είστε έτοιμοι!!!